Dispuut

DOT. 

Punt uit.

Waar het allemaal begon met een paar ambitieuze meiden, zijn we nu de groenste aanvulling voor Plato. We zijn het 17e dispuut van T.S.V. Plato. We hebben momenteel 12 leden en deze DOT.jes zijn stuk voor stuk lieve meiden met een pittig randje.

Bestuur 2019-2020
Voorzitter: Fabiënne van der Made
Secretaris: Mies van Tiel
Penningmeester: Vera van den Boogaard  

Bestuur 2019/2020

Lustrum I Levenslust

6,5 jaar geleden startte het moeilijke begin met de discussie of een nieuw begin überhaupt de moeite waard was. Zou dit dispuut een toevoeging zijn aan ons (studenten)leven, de onderlinge vriendschap en de vereniging? Zou dit dispuut al die tijd, energie, geld, moed en spanning waard zijn? Was dit nieuwe dispuut levensvatbaar?

De antwoorden op deze vragen zijn overduidelijk beantwoord met een JA! We kunnen ons niet meer voorstellen hoe het zonder deze start, dit nieuwe begin en dit dispuut zou zijn geweest. Ondanks dat het nieuwe begin al even geleden is, zijn we er niet minder sterk op geworden: jong, groeiend en bloeiend zijn we nog altijd. Genietend van het leven, kijken we terug op 5 jaar DOT.. Nog altijd vol levenslust, ambitie, passie en trots, meer dan genoeg ingrediënten om onze levensweg te vervolgen. Laten we terugkijken op een aantal prachtige jaren, waarin we gaandeweg onze pas vonden. Maar laten we vooral vooruitkijken, realiserend dat dit slechts het begin is, slechts de eerste vijf jaren. We blijven groeien, bloeien en genieten van het leven. Zodat we over vijf jaar opnieuw deze prachtige herinneringen kunnen bundelen.

foto