Dispuut

DOT. 

Punt uit!

Ons dispuut telt momenteel 13 actieve leden en daarnaast ook veel actieve oudleden. Met elkaar ondernemen we van alles en zetten we ons graag in voor ons dispuut maar ook voor Plato. Dit doen we door deel te nemen aan commissies of bestuursjaren te vervullen! Daarnaast zien we elkaar elke week erg vaak voor andere dingen. We gaan bijvoorbeeld samen naar feestjes bij Plato, borrelen met mannendisputen, kletsen gezellig even bij op het terras of vergaderen met z’n allen over wat er gaande is binnen ons dispuut. Genoeg te beleven dus!

 

Bestuur 2020-2021
Voorzitter: Karlijn van der Meule

Secretaris: Jennefer de Rijke

Penningmeester: Anne-Mae Meulensteen                           

Externe zaken: Mies van Tiel

Lustrum I Levenslust

6,5 jaar geleden startte het moeilijke begin met de discussie of een nieuw begin überhaupt de moeite waard was. Zou dit dispuut een toevoeging zijn aan ons (studenten)leven, de onderlinge vriendschap en de vereniging? Zou dit dispuut al die tijd, energie, geld, moed en spanning waard zijn? Was dit nieuwe dispuut levensvatbaar?

De antwoorden op deze vragen zijn overduidelijk beantwoord met een JA! We kunnen ons niet meer voorstellen hoe het zonder deze start, dit nieuwe begin en dit dispuut zou zijn geweest. Ondanks dat het nieuwe begin al even geleden is, zijn we er niet minder sterk op geworden: jong, groeiend en bloeiend zijn we nog altijd. Genietend van het leven, kijken we terug op 5 jaar DOT.. Nog altijd vol levenslust, ambitie, passie en trots, meer dan genoeg ingrediënten om onze levensweg te vervolgen. Laten we terugkijken op een aantal prachtige jaren, waarin we gaandeweg onze pas vonden. Maar laten we vooral vooruitkijken, realiserend dat dit slechts het begin is, slechts de eerste vijf jaren. We blijven groeien, bloeien en genieten van het leven. Zodat we over vijf jaar opnieuw deze prachtige herinneringen kunnen bundelen.

foto

Lustrum II

Op 6 december 2020 bestaan we alweer 10 jaar! Dat moet natuurlijk groots gevierd worden met een epische feestweek! Het lustrumthema is ondertussen al bekend gemaakt: Ongeremd! Ondanks dat we de feestweek wegens COVID-19 een jaartje moeten uitstellen zijn de voorbereidingen in volle gang en kijken we enorm uit naar onze tiende verjaardag!